Det første skritt

Det første skritt - Hanna Winsnes | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hanna Winsnes
DIMENSJON
10,45 MB
FILNAVN
Det første skritt.pdf
ISBN
2600144598352

BESKRIVELSE

Brødrene Ernst og Alexander vokser opp på en liten gård i Trøndelag. Eldstemann Alexander, som skal arve gården, er ærlig og arbeidsom. Ernst snubler tidlig inn i en forbryterkarriere, lokket av sin egen latskap og hang til spill og forlystelser. Når Ernst får anledning til å stjele en liten sum penger, gjør han det og lar i tillegg en annen ta skylden når tyveriet blir oppdaget. Det skal vise seg å få de mest forferdelige konsekvenser. Det første skritt er en fortelling om livsvalg og kjærlighet, om bloddryppende mord og en mørk familiehemmelighet. Den gir levende miljøskildringer av bondesamfunnet i Trøndelag med omreisende folk og diktere og et tydelig definert klassesamfunn. I denne utgivelsen fra 1844, som kokebokforfatteren Hanna Winsnes skrev under pseudonymet Hugo Schwartz, skildrer hun sine karakterer med humor og empati i en krim som kretser rundt de store spørsmålene: livet, døden og kjærligheten. «Hun byr oss det vi vil ha, slik alle sjanger-trofaste krimforfattere må by sine lesere: nemlig en overraskende slutt.» Unni Lindell

De første selvstendige skrittene utvider aksjonsradiusen betraktelig. Apollo 11 var en amerikansk romekspedisjon, en del av Apollo-programmet, som sendte de første menneskene til månen.Oppskytingen fant sted fra John F. Kennedy Space Center 16.

mars 2020, 15:07 Akutten på sykehuset i den italienske byen Codogno er stengt midt under corona-utbruddet så tidlig som 22. februar. Første steg.

RELATERTE BØKER