Dommen

Dommen - Annikki Øvergård | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Annikki Øvergård
DIMENSJON
6,37 MB
FILNAVN
Dommen.pdf
ISBN
9150719170632

BESKRIVELSE

Cecilie bestemmer seg for å bli i bygda, noe som endrer Rebekkas situasjon på Lie.Det er bare noen dager igjen til rettssaken mot Ulf. Rebekka er fortvilet og håper at Haavard kan få Andreas til å trekke det falske vitnemålet. Da Haavard reiser til skogs for å jakte før hun får snakket med ham, bestemmer hun seg for å oppsøke Andreas. Hun ville aldri kunne tilgi seg selv hvis Ulf ble sittende bak lås og slå i årevis. Det ville pine og plage henne resten av livet. Hun ville aldri noen sinne få verken rast eller ro. Da var det bedre å ta straffen selv.

Dommeren ser på ham og sier: - Dette er en av de styggeste forbrytelser jeg noensinne har hørt om, eller har måttet være nødt til å dømme i, og det finnes overhodet ingen formildende omstendigheter ved ugjerningen. Høyesteretts dom HR-2019-424-A, «Skanska-dommen», får betydning for oppsigelsesvernet etter tariffavtale og får følger for Arbeidsrettens tolkning av samme emne, kommenterer arbeidsrettekspert og BAHR-partner Tarjei Thorkildsen. - Det såkalte ansiennitetprinsipp anses av Høyesterett som et startpunkt, men ikke som hovedregel når en bedrift velger hvem som må sies opp. Høyesteretts dom i Telenor-saken i slutten av oktober gir noen nye føringer for hva som regnes som en saklig utvalgskrets ved nedbemanning.

Den oppstod rundt år 30 i området hvor dagens Israel ligger, og har bredt seg over hele verden. Kristendommen har i dag 2,2 milliarder tilhengere og er en betydelig religion på alle verdens kontinenter.

RELATERTE BØKER