Filosofisk drøfting

Filosofisk drøfting - Jørgen Sandemose | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørgen Sandemose
DIMENSJON
10,71 MB
FILNAVN
Filosofisk drøfting.pdf
ISBN
5528414519325

BESKRIVELSE

Boken er ment som en fordypelse og veiledning i Exphil 03 ved Universitetet i Oslo. Stoffet dekker pensumartikler innenfor Exphil 1 og 2. Forfatteren gjennomgår og gir idéhistoriske og filosofihistoriske kommentarer til pensumtekster av klassiske filosofer fra Platon til Kant, og pensumtekster av moderne etikere. Den primære hensikten med boken er å gi støtte til essayskriving, og å stimulere til selvstendig drøfting av tekstene.

The argument from microscopes er et poeng som Berkely fremførte i Første Dialog (se omtalen av del I). Hilberts drøftelse er ledd i et mer omfattende filosofisk forsvar for objektivisme, dvs den oppfatning at fargene finnes "der ute" og ikke bare er en subjektiv bevissthetsopplevelse. Filosofisk drøfting.

Evenstad PR Sindre Brennhagen Øvrige medlemmer Ylva Bordsenius Vemund H. Jernsletten Ole Andreas Eide Johnsen En interessant drøfting kan oppstå når du setter ulike påstander opp mot hverandre.

RELATERTE BØKER