Hvem er Den hellige ånd?

Hvem er Den hellige ånd? - Olav Bjærum | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Olav Bjærum
DIMENSJON
8,52 MB
FILNAVN
Hvem er Den hellige ånd?.pdf
ISBN
6405106229141

BESKRIVELSE

Mange av oss har svært vage forestillinger om hva vi forbinder med Den hellige ånd. Vi har lært at Ånden er den «tredje person i guddommen» - Faderen, Sønnen og Den hellige ånd - men gir dette noen mening vi i vårt daglige liv kan få hjelp og veiledning av? For å få bedre kjennskap til hva den kristne tro på Den hellige ånd innebærer, er det naturlig og nødvendig å gå til Bibelen. I dette bibelstudieopplegget gir Olav Bjærum en god og grundig presentasjon av Ånden og dens gjerning i den kristnes liv. Boken er delt inn i ti kapitler, ti samlinger, med gode spørsmål til samtale.

Noen ser på Den Hellige Ånd som en mystisk kraft. Andre forstår Den Hellige Ånd som den upersonlige makten Gud gjør tilgjengelig for tilhengere av Kristus. Den hellige ånd er Guds kraft i virksomhet.

Hvem er Den Hellige Ånd? 1 DHÅ er ikke noe uvirkelig eller svevende og "luftig", men en person:. Men går jeg bort, kan jeg sende Ham til dere.

RELATERTE BØKER