Kjemi 2

Kjemi 2 - Harald Brandt, Odd T. Hushovd | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harald Brandt, Odd T. Hushovd
DIMENSJON
9,15 MB
FILNAVN
Kjemi 2.pdf
ISBN
1484204927163

BESKRIVELSE

Kjemi 2 er en alt-i-ett-bok som også inneholder elevforsøk - i tillegg til nettsted for elev og lærer. Kjemi 2 er et læreplaninndelt verk, der kapittelinndelingen tydelig følger læreplanen. Hvert hovedområde i læreplanen er behandlet i eget hovedkapittel, og kunnskapsmålene blir behandlet i egne underkapitler. Luftig layout og omslag med praktiske innbrettsklaffer med de viktigste formler og tabeller gjør det enkelt for elevene å arbeide vekselvis med lærestoffet og forsøkene bakerst i bøkene.

5 Reaksjoner i organisk kjemi. 6 Separasjon og instrumentell analyse av organiske stoffer.

Du vet at det ene reagensglasset inneholder propan-2-ol og det andre 2-metylpropan-2-ol, men du vet ikke hvilket som inneholder hva. Forklar hvordan du på skolelaboratoriet kan avgjøre hvilket reagensglass som inneholder propan-2-ol.

RELATERTE BØKER