Logistikkorganisasjoner

Logistikkorganisasjoner - Stig O. Johannessen, Olav Solem | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stig O. Johannessen, Olav Solem
DIMENSJON
9,2 MB
FILNAVN
Logistikkorganisasjoner.pdf
ISBN
1784999150264

BESKRIVELSE

Den første norskspråklige boka som fokuserer spesielt på de strategiske og organisasjonsmessige sidene ved logistikk. Boka behandler ulike former for logistikkorienterte organisasjoner og hvilke prinsipper og praksiser som kjennetegner disse. Videre gis en inngående behandling av fagfeltet strategisk logistikk, de ulike teoretiske perspektiver som underbygger feltet, og de praktiske konsekvensene for bedrifter som vil utvikle konkurransekraft gjennom fokusering på strategiske samarbeidsrelasjoner. Nyere teori om endringsprosesser og organisasjonsutvikling behandles også i denne sammenheng.

Heftet, Bokmål. 615,-NÅ 517,-Logistikk og ledelse av forsyningskjeder Göran Persson.

Bøker; Gå til Bøker; Skjønnlitteratur Våre ekspertise innen logistikk bidrar til å sikre smidige prosesser, større nøyaktighet, raskere leveringstider, problemfri skanning, økt effektivitet og avkastning på investeringen for logistikkorganisasjoner over hele verden. Produktiviteten går opp.

RELATERTE BØKER