Mine første 1 2 3 kort

Mine første 1 2 3 kort - Anne-Lise Borgen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne-Lise Borgen
DIMENSJON
3,32 MB
FILNAVN
Mine første 1 2 3 kort.pdf
ISBN
5673188278531

BESKRIVELSE

Inviter til en leken innføring i tallenes magiske univers med gøyale figurer og rim 32 solide kort tar for seg tallene fra 0 til 20 og oppmuntrer barnet til å kjenne igjen tall og mengder opp til 100. Inneholder 10 familiekort som lærer barnet å telle fra 0-9 Familiekortene er markert med sorte kanter, slik at de er lette å finne. 21 dyrekort lærer barnet å telle fra 0-20 På dyrekortene er antall dyr likt tallet på tallsiden. På idékortet finner dere morsomme tall-leker som barnet vil elske å mestre.

299,-Legg i handlekurv. Ønskeliste Produktet er midlertidig utsolgt.

Ta Kortlappen sammen, så får barnet nyttig kunnskap om kort, koder og penger. Vergene må bestille kortet. Hvert kort har en bokstav og et tegn på den ene siden, og et sangvers på den andre.

RELATERTE BØKER