Når lyset stråler frem

Når lyset stråler frem - Anne Elizabeth Sweet | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Elizabeth Sweet
DIMENSJON
8,73 MB
FILNAVN
Når lyset stråler frem.pdf
ISBN
7245595137783

BESKRIVELSE

Advent er en forberedelsestid før julehøytiden. Refleksjonene i denne andaktsboken er basert på dagens responsoriumsalme i advents- og juletiden, slik de er angitt i Den katolske kirkes lektionarium - et foreskrevet sett av lesninger for hver dag gjennom hele kirkeåret. Gjennom en kort daglig refleksjon hjelpes vi til å gå Herren i møte - idet han kommer til oss. Sr. Anne Elizabeth Sweet er cisterciensernonne ved Tautra Mariakloster i Trøndelag. Hun er utdannet bibelteolog og har tidligere utgitt en mengde bibelrefleksjoner på amerikanske forlag. Salmeoversettelsene er hentet fra Bibelselskapets nye oversettelse av 2011.

Kjøp boken Når lyset stråler frem av Anne Elizabeth Sweet (ISBN 9788270242511) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

Sendes innen 1-3 virkedager. Kjøp boken Når lyset stråler frem av Anne Elizabeth Sweet (ISBN 9788270242511) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER