Oppgavesamling i familie- og arverett

Oppgavesamling i familie- og arverett - Ola Viken | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ola Viken
DIMENSJON
11,21 MB
FILNAVN
Oppgavesamling i familie- og arverett.pdf
ISBN
3543390551199

BESKRIVELSE

Denne boken inneholder både teorispørsmål og praktiske oppgaver fra familie- og arveretten. Den som skal bli jurist må lese mye teori. Men ingen kan få den fulle forståelse og innsikt i jussens verden uten å arbeide med juridiske problemstillinger. Gjennom problembasert læring gis ikke bare en praktisk forståelse av jussen, men også en større innlæring. Denne boken inneholder både teorispørsmål og praktiske oppgaver fra familie- og arveretten. Gjennom teorispørsmålene skal studenten kunne repetere det teoretiske stoffet. Gjennom de praktiske oppgavene illustreres mange av realitetene bak rettsreglene. Ved å arbeide med praktiske problemer vil studenten bli nødt til å innta en mer aktiv holdning til rettskildene og den juridiske metode. Boken kan brukes individuelt og i kollokvier og kurssammenheng. Forfatteren har utviklet boken gjennom flere års undervisning i faget, samtidig som han også gjør nytte av sine egne praktiske erfaringer som advokat. I tredje utgave blir oppgavene oppdatert i henhold til endringer i pensum og på bakgrunn av lovendringer og rettspraksis de siste årene.

Begreper × Tøm søkefelt Familie- og arverett er et av kjerneområdene til Raugland Advokatene. Innenfor familie- og arverett tilbyr våre advokater blant annet rådgivning og tvisteløsningen innenfor følgende temaer: Økonomiske forhold i et ekteskap Krim og spenning; Romanserier; Fantasy og science fiction; Barn og ungdom; Dokumentar og fakta.

Forventes i salg 20.06.2020. Heftet, Bokmål.

RELATERTE BØKER