På gjengrodde turstier

På gjengrodde turstier - Tobias Nordbø | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tobias Nordbø
DIMENSJON
5,54 MB
FILNAVN
På gjengrodde turstier.pdf
ISBN
5816948155750

BESKRIVELSE

På Gjengrodde Turstier er en roman om filosofen Gunnar og medisinstudenten Yrja, og deres liv i Theresesgate i Oslo. Om deres tanker om sjelen, og hvorvidt den finnes. Om den frie vilje og spørsmålet om Guds eksistens. Om flytende seksualitet og syntetiske stoffer. Om å løsrive seg fra barndomstro og kapitalismens manipulasjon. Om kjærlighet og evnen til å se verden fra en annens perspektiv. Om skam og skyld, om å velge abort før den tolvte uke, før den norske stat tar valget ut av deres hender.

Her får vi det hele i kort format og i sammenheng, både Marx sitt bidrag og de som bygger på han, som Lukács, Marcuse, Sartre, Foucault og Bourdieu. Dag Østerberg Fra Marx' til nyere kapitalkritikk.

Del. Del på Facebook Del på Twitter Bygg inn Last ned.

RELATERTE BØKER