Utrolige kjøretøy

Utrolige kjøretøy lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,21 MB
FILNAVN
Utrolige kjøretøy.pdf
ISBN
4883988313126

BESKRIVELSE

Dette er en bok om de raskeste, sterkeste og råeste kjøretøyene verden har sett - alt fra jetfly, superbikes og racerbiler til verdens største skip, de raskeste togene og de teknologispekkede elbilene. Boken har et eget kapittel om militære kjøretøyer, og et som trekker frem noen av fartøyene som bidro til å endre historien. Fart og spenning mellom to permer!

Dette må du få med deg. En spennende pressemelding fra Volkswagen avslører fremtidens biler fra selskapet, og det starter i 2020.

Lego Technic handler om utrolige modeller, gøyale byggeutfordringer og spennende samarbeidspartnere som Mercedes-Benz, Volvo, CLAAS, Porche, Bugatti og BMW. Hos Extra-Leker finner du siste nytt innen Lego Technic. Utrolige bilder av forlatte transportmidler fra hele verden.

RELATERTE BØKER