Det er Ales

Det er Ales - Jon Fosse | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Fosse
DIMENSJON
9,92 MB
FILNAVN
Det er Ales.pdf
ISBN
3235496183080

BESKRIVELSE

Signe ser tilbake på seg sjølv som ung kvinne. Ho elska Asle, han som drog ut på sjøen og aldri vende tilbake. Sidan er ingenting endra, men likevel blei alt forandra. Det er Ales er ein liten, men likevel stor roman, om den store kjærleiken, og om korleis brå død og dragninga mot havet pregar ei slekt gjennom fleire generasjonar.

Ho elska Asle, han som drog ut på sjøen og aldri vende tilbake. Det er fortsatt Ales Jon Fosses romanunivers i «Det er Ales» har fått nytt rom og ny energi på Det Norske Teatret, men er allikevel fortsatt er det samme. Kjøp 'Det er Ales' av Jon Fosse fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok, Heftet | 9788252162837 Det er Ales.

Det er dette blodtrykket som måles på legekontoret. Blodtrykket angis med to tall atskilt av en skråstrek. Det er liten grunn til å tvile på Alex Fergusons evner til å bygge gode fotballag.

RELATERTE BØKER