Flyktig hendelse med kort a, lang a og diftong

Flyktig hendelse med kort a, lang a og diftong - Lydia Davis | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lydia Davis
DIMENSJON
11,14 MB
FILNAVN
Flyktig hendelse med kort a, lang a og diftong.pdf
ISBN
8865598783945

BESKRIVELSE

Lydia Davis skriver kortprosa med høy grad av gjenkjennelsesverdi og et høyt språklig nivå. Tekstene kan bestå av én setning. Eller de kan over flere sider utforske kaoset som oppstår gjennom små forstyrrelser i den daglige rutinen. Fortellingene kommer i form av klagebrev, i form av utdrag fra Flauberts korrespondanse; de er inspirert av forfatterens egne drømmer, eller av drømmene til vennene hennes.

Lydia Davis skriver kortprosa med høy grad av gjenkjennelsesverdi og et høyt språklig nivå. Tekstene kan bestå av én setning ... Pris: 169,-.

Tekstene kan bestå av én setning. Eller de kan over flere sider utforske kaoset som oppstår gjennom små forstyrrelser i den daglige rutinen. Hun er på litteraturfestivalen for å snakke om sin nye samling kortprosatekster Can't and Won't, som i høst kommer på norsk under tittelen Flyktig hendelse med kort a, lang a og diftong.

RELATERTE BØKER