Joik i den gamle samiske religionen = Yoik in the old sami religion

Joik i den gamle samiske religionen = Yoik in the old sami religion - Elin Margrethe Wersland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elin Margrethe Wersland
DIMENSJON
3,84 MB
FILNAVN
Joik i den gamle samiske religionen = Yoik in the old sami religion.pdf
ISBN
1890237477069

BESKRIVELSE

Gjennom boken undersøker forfatteren joik i den gamle samiske religionen før 1600- og 1700-tallet. Forfatteren har gjennomgått tilgjengelig joikemateriale fra 1600-tallet fram til 1940-tallet, som så er analysert i lys av den gamle religionen. Hvordan fenomenet joik er blitt presentert i ulike misjonskilder, samt analysen av utvalgte joiketekster, er i denne boken blitt brukt som inngangsporter til forståelse av joik i den gamle samiske religionen. Har litteraturliste.

Den kjennetegnes ved en resiterende syngemåte, gjentakelse og variasjon bygd på korte formler og spesielle stemmebruksteknikker. Joiken hører til blant Europas eldste folkemusikkformer.

Kjøp boken Joik i den gamle samiske religionen = Yoik in the old sami religion av Elin Margrethe Wersland (ISBN 9788241206313) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

RELATERTE BØKER