Ly for stormen

Ly for stormen - Merete Lien | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Merete Lien
DIMENSJON
4,30 MB
FILNAVN
Ly for stormen.pdf
ISBN
6374542030227

BESKRIVELSE

Gerhard vil at Wilhelm August skal flytte til ham, ettersom Emily ikke klarer å rå med sønnen. Nora og Erling er opptatt av at Emily ikke skal si nei til en lykkelig fremtid, og forbereder en stor overraskelse ... Julian konfronterer omsider Gerhard, og blir dypt sjokkert over hans reaksjon. Det hersker en isfront mellom Mariella og ektemannen, og en dag gjør hun en ubehagelig oppdagelse. Mariella lot blikket sveipe over rommet. Et maleri stod i sofaen langs den ene veggen. Det var et portrett av en kvinne. Det var noe kjent ved kvinnen. Hun hadde langt, lyst hår og en krans av hvite liljer på hodet. Herregud! Det var Jenny! Satt han her og drakk seg full og stirret på et portrett av henne?

Nora og Erling er opptatt av at Emily ikke skal si nei til en lykkelig fremtid, og forbereder en stor overraskelse … Julian konfronterer omsider Gerhard, og blir dypt sjokkert over hans reaksjon. Det hersker en isfront mellom […] Ly for stormen (Rosehagen #60) ebok.

Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden ... Ly for stormen (Heftet) av forfatter Merete Lien. Romanserier.

RELATERTE BØKER