Multi 3a, 2. utgave

Multi 3a, 2. utgave - Bjørnar Alseth, Ann-Christin Arnås, Henrik Kirkegaard, Mona Røsseland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørnar Alseth, Ann-Christin Arnås, Henrik Kirkegaard, Mona Røsseland
DIMENSJON
7,73 MB
FILNAVN
Multi 3a, 2. utgave.pdf
ISBN
6854272284010

BESKRIVELSE

I boka finner du blant annet en beskrivelse av grunnlaget læreren må ta utgangspunkt i, en beskrivelse av de faglige målene for klassetrinnet, og forslag til læreplan. Boka følger elevenes grunnbok side for side. Her finnes også eksempler på spørsmål til elevene, forslag til aktiviteter og kopioriginaler.

Lærerens bok til alle elevbøkene er også revidert. Her finnes nå enda flere forslag til aktiviteter utenfor elevboka og enda mer tips til spørsmål som kan brukes for å få i gang samtale og diskusjon. Kjøp 'Multi 3a, 2.

Aktivitetene står i sammenheng med det aktuelle fagstoffet slik at elevene opplever aktivitetene som en naturlig utvidelse av fagstoffet. Utgave: 2. utgave (2011) Sidetall: 128.

RELATERTE BØKER