Nye tider

Nye tider - Anne-Lise Boge | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne-Lise Boge
DIMENSJON
6,31 MB
FILNAVN
Nye tider.pdf
ISBN
3524281771796

BESKRIVELSE

Maren har aldri vært så lykkelig. Familielivet passer henne, og hun og Trond har det bedre enn noen sinne. Kjærligheten spirer også mange andre steder rundt om i bygda, og Marens brudekjole går nærmest på omgang i vennekretsen. Det går gjetord om Odas vakre sangstemme, og hun blir snart et fast innslag når noe skal markeres, både i kirken og andre steder. Men Maren ville ikke vært Maren om hun ikke gikk og ventet på at det skulle skje noe forferdelig.Som alltid, når Maren følte at hun hadde fått mer enn hun kanskje fortjente, krøp en nagende uro gjennom henne. Hvor lenge ville det vare? Hun ristet tanken av seg. Nå skulle hun bare nyte, takke og være glad. Et kjølig vindpust strøk over nakken hennes, nesten som berøringen fra en kald hånd. Hun heiste skuldrene og trakk pusten dypt. Det var sist i september, tenkte hun. Det var høsten som nærmet seg, og ikke et varsel om kommende ulykke

Her er mannskapet samlet rundt en dramstokk på 1820 liter = 1,82 m3. Fra. For å sikre arbeidsplasser og vårt fremtidige velferdsnivå, må vi tenke nytt.

Avisen tar sikte på å være politisk radikal med internasjonal vekt på konflikt/fredsarbeid, kontroll/overvåkning og økologi/livsrefleksjoner. Avisen har som kommentaravis en hovedtyngde på rundt 25 anmeldelser av internasjonale bøker, ... Nye tider.

RELATERTE BØKER