Prosjektarbeid

Prosjektarbeid - Harald Westhagen, Ole Faafeng, Kjell Gunnar Hoff, Tor Kjeldsen, Erik Røine | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harald Westhagen, Ole Faafeng, Kjell Gunnar Hoff, Tor Kjeldsen, Erik Røine
DIMENSJON
5,66 MB
FILNAVN
Prosjektarbeid.pdf
ISBN
3415276753723

BESKRIVELSE

Boka gir en helhetlig innføring i prosjektarbeidets ABC. Dette er en praktisk orientert bok om prosjektarbeid som verktøy for å utvikle og vedlikeholde endringskompetanse i organisasjoner. Fremstillingen gir et rammeverk og grunnleggende forståelse av hva styring, organisering og ledelse av et prosjekt innebærer. Stoffet er svært konkret med en rekke eksempler fra små og store prosjekter.Boken er revidert 2008

I prosjektarbeid har barns nysgjerrighet og medvirkning en sentral plass, og barns lyst til å undersøke og utforske skal ha betydning for pedagogiske valg. Prosjektarbeid har eksistert så lenge unike oppgaver har eksistert og disse måtte løses inne en viss tid. • Teori oppstår i det offentlige: universiteter, forsvar og offentlig administrasjon.

Et prosjektarbeid handler om å utforske, undersøke og gå i dybden på et tema som barna og personalet er interessert i og som deretter dokumenteres («Hvorfor har vi blå striper på armen?», s. 12-13). Oppstart av fasen.

RELATERTE BØKER