Skriket fra skogen

Skriket fra skogen - Annikki Øvergård | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Annikki Øvergård
DIMENSJON
5,84 MB
FILNAVN
Skriket fra skogen.pdf
ISBN
1026145425727

BESKRIVELSE

Jensine triumferer da Rebekka må flytte ut i fjøset for å hjelpe Margot. Rebekka er redd den underlige budeia, og kan ikke fatte hvordan hun skal klare å bo og arbeide sammen med henne. Samtidig stiger frykten for at hun er med barn. Rebekka blir utsatt for uønsket oppmerksomhet fra Tord, men reddes nok en gang av Ulf - som hun motvillig blir mer og mer tiltrukket av.- Dere skulle ikke gå her, ikke nå, sa Ulf omsider. - Det er ikke trygt på disse kanter. Ikke på denne tiden. Det kan være farlig for dere. Dere må gå hjem. Fort. Rebekka kunne se at Ulf mente alvor. Stemmen var lav og intens, og blikket sorgtungt, på randen av fortvilelse. Samtidig var det noe vaktsomt over ham, som om han sto på spranget.

Samtidig stiger frykten for at hun er med barn. Et høylydt skrik som jallet i fjellet. Den andre gangen kom det fra skogen her ned hvor jeg bor, i marken, som det heter på mormor-munne, det var i går, ganske tidlig på dagen.

Rebekka er redd den underlige budeia, og kan ikke fatte hvordan hun skal klare å bo og arbeide sammen med henne. Samtidig stiger frykten for at hun er med barn. Skriket kom fra skogen i Lillomarka og beskrives av politiets melder som intenst og kraftig som om noen var redd.

RELATERTE BØKER