Ti små vennebøker (nynorsk)

Ti små vennebøker (nynorsk) - Linda Palm | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Linda Palm
DIMENSJON
11,40 MB
FILNAVN
Ti små vennebøker (nynorsk).pdf
ISBN
7460574111081

BESKRIVELSE

I en serier på 10 små bøker blir vi med inn i Kanin og Pinnsvins hverdag både i barnehagen og hjemme. Med vakre, levende illustrasjoner og enkel tekst fortelles små historier med utgangspunkt i de samme temaene som Vennekortene: å samarbeide, å dele, å snakke om det, å vente på tur, å vise følelser, å spre glede, å lytte og bli enige, å si stopp, å si unnskyld, og å roe seg ned. Hver bok er 18x12 cm i solid materiale og selges samlet i en flott og dekorativ boks.

Alder: Barn 3-6 Format: 21 x 13 cm KATEGORIER: Billedbøker; Intellektuelt nivå: fra 3 år; Bla i alle kategorier. SERIE: Venner; VURDERING.

I To små vennebøker kan lesaren kjenne igjen kvardagssituasjonar både i barnehage, heime og andre plassar. Bøkene kan leses i lag med dei minste.

RELATERTE BØKER