Trieste

Trieste - Daša Drndic | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Daša Drndic
DIMENSJON
11,3 MB
FILNAVN
Trieste.pdf
ISBN
8163853102498

BESKRIVELSE

En gripende roman, så totalt annerledes enn alle andre.Haya Tedeschi sitter alene i Gorizia i Nordøst-Italia. Hun er blitt gammel og håper ennå på å bli gjenforent med sønnen hun fikk med en SS-offiser for sekstito år siden. Kort tid etter fødselen ble han kidnappet som del i tyskernes Lebensborn-prosjekt.Ved føttene hennes ligger en stor kurv. Opp av den henter hun livet sitt i form av bilder, postkort, avisutklipp, og gamle magasiner. Sånn prøver hun å finne en tråd i livet sitt, og familiens. De har levd i et Sentraleuropa preget av stadig politiske omveltninger, en jødisk familie som har tatt mange veier. Letingen etter informasjon om sønnen, bringer henne stadig tettere inn på forfølgelsen av jødene i Italia, konsentrasjonsleirene og grusomheter som fant sted nærmest på hennes egen dørterskel. Skulle man sammenlikne den med en annen bok, måtte det være W.G. Sebald og hans roman Austerlitz.

«Trieste» ble bygget i Italia og sjøsatt i 1953. Den ble i 1958 kjøpt av United States Navy, som brukte den både til forskning og til militære formål.Blant annet dykket den i 1960 som første i verden til bunnen av Marianergropen utenfor Filippinene. Reise Trieste, Province of Trieste: Tripadvisor har 176 615 anmeldelser og artikler om hva du kan gjøre, hvor du kan spise og hvor du kan bo når du er i Trieste. 7.

Trieste voks fram som ein del av Austerrike frå 1382 (Austerrike-Ungarn frå 1867) til 1918 og var av dei mest velståande hamnebyane i Middelhavet og eit ... Funkishuset Trieste kan gjerne kalles lillebroren til Lucca, og er et familievennlig Quadra-hus med 244 kvadratmeter i bruksareal og fem soverom som standard. I likhet med de fleste funkishusene i Quadra, er Trieste bygget som et midtskip med to sidefløyer. Trieste (ascolta [?·info], AFI: /triˈɛste/; Trieste in triestino; Trst in sloveno, in croato e in serbo) è un comune italiano di 203 232 abitanti, capoluogo della regione italiana a statuto speciale Friuli-Venezia Giulia ed è affacciato sull'omonimo golfo nella parte più settentrionale dell'Alto Adriatico..

RELATERTE BØKER