Utvalgte emner i katastrofefysikk

Utvalgte emner i katastrofefysikk - Marisha Pessl | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marisha Pessl
DIMENSJON
8,28 MB
FILNAVN
Utvalgte emner i katastrofefysikk.pdf
ISBN
6998519271032

BESKRIVELSE

Utvalgte emner i katastrofefysikk er en eksepsjonell debutroman ? en kjærlighetshistorie, et klassisk «who-dunnit»-mysterium og en hyllest til filmen og verdenslitteraturen.Etter at moren dør i en bilulykke, reiser Blue Van Meer rundt i USA med sin arrogante, men hengivne far, som er professor og gjesteforeleser ved ulike universiteter. På tross av dette, eller kanskje derfor, er Blue toppstudent, og hun vet mer om litteratur, filosofi og fysikk enn hun vet om hvordan det er å være tenåring. Hun kunne trenge noen venner.Da det blir besluttet at Blue skal tilbringe sine siste skoleår på den ærverdige privatskolen St. Gallen, tar livet hennes en uventet vending. Her kommer hun raskt inn i kretsen rundt den karismatiske læreren Hannah Schneider. Men ingenting er slik det ser ut. Snart blir Hannah funnet hengt i skogen, og Blue lærer at de du stoler mest på, er de som svikter deg i neste øyeblikk. Hennes fortelling avslører hvordan fantasien finner mening i de mest forvirrende tider, hvordan mennesker søker sammenheng, og hvordan de mørkeste hemmelighetene kan frigjøre oss.

Blue Van Meer er en oppvakt tenåring som siden morens død har reist USA rundt med sin arrogante, men hengivne far. (Dagbladet.no): Marisha Pessls debutroman «Utvalgte emner i katastrofefysikk» utkom i USA i fjor og ble en umiddelbar suksess. New York Times kåret den til en av årets ti beste bøker, og ... Utvalgte emner.

Innholdet skal være i kunnskapsfronten innen sine områder og gi ett grunnlag for kandidatenes analytiske og/eller konstruktive arbeid. Som eksamensforsøk i dette emnet teller også forsøk i følgende tilsvarende emner: IN5100 - Utvalgte emner i omskrivningslogikk, INF5130 - Utvalgte emner i omskrivningslogikk (videreført), INF9130 - Utvalgte emner i omskrivningslogikk (videreført) Tilrettelagt eksamen. Søknadskjema, krav og frist for tilrettelagt eksamen. Mål og innhald.

RELATERTE BØKER