Verden fram til i går

Verden fram til i går - Jared Diamond | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jared Diamond
DIMENSJON
8,51 MB
FILNAVN
Verden fram til i går.pdf
ISBN
3142788590080

BESKRIVELSE

""Fascinerende, klokt og utfordrende"" - Stavanger AftenbladDe fleste av oss tar det moderne livet som en selvfølge, med våre flyreiser og mobiltelefoner, karrierevalg og slankekurer. Men i nesten seks millioner år hadde menneskeheten ingen av disse tingene. Møtene med Amazonas-indianere eller urbolkningen på Ny-Guinea minner oss på at det ikke er lenger siden enn ""i går"" at vi alle var jegere og sankere, og at vi fortsatt lever i kropper som er bedre tilpasset steinalderen enn livet med iPhone.Verden fram til i går gir en slående framstilling av menneskehetens fortid slik den artet seg i millioner av år. I sin mest personlige bok hittil viser Jared Diamond at dagens representanter for denne fortiden kan inspirere oss til å endre livene våre på en rekke områder, enten det gjelder helse, barneoppdragelse, eldreomsorg eller håndtering av risiko og konflikter.

I et bredere historisk perspektiv var det først ? i går? at menneskene tok steget fra jegersamfunn til våre moderne liv. Går til streik for å presse fram strengere koronaregler Italienske industriarbeidere frykter for helsen. Av Marie De Rosa 551 innlegg .

Men i nesten hele vår seks millioner år lange historie har vi ikke hatt noen av disse tingene. Verden fram til i går book. Read 941 reviews from the world's largest community for readers.

RELATERTE BØKER