Aalesund

Aalesund En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,52 MB
FILNAVN
Aalesund.pdf
ISBN
2219733545866

BESKRIVELSE

Lenge var Aalesunds FK i skyggen av Molde. Til og med Hødd, fra den lille bygda Ulsteinvik hadde flere meritter og store øyeblikk å se tilbake på. Kråmyra, der AaFK spilte kampene sine, var et sted for spesielt interesserte. I 2002 rykket laget opp i toppdivisjonen, og den oransje trøya ble allemannseie i sunnmørsbyen. Fotballinteressen hadde ligget og ulmet, og så tok det fyr når klubben klatret opp i toppen. Og rundt Kråmyra klatret ålesunderne opp i trærne og skråninger for å få et glimt av byens lag i aksjon mot de beste. Klubben er etablert nå. Ny stadion og to cupgull, med trenere som er i media annenhver dag. Men for supporterne er de andre historiene, dem media ikke skriver om, like verdifulle som cupgull og europacupkamper. I denne boka går et knippe AaFK-supportere ned minnenes aveny og forteller med sitt skråblikk om de glemte og gjemte historiene. Som den om Christian Negouai som kom fra Manchester City, franskmannen Kevin Keegan hadde omtalt som den mest spennende han hadde sett. I stedet ble han rundspilt av Knut «Bolla fra Volda» Petersen da han debuterte fro AaFK2 mot Langevåg i 3. divisjon.

Typer av ting å gjøre i Ålesund Utendørsaktiviteter (26) Natur og parker (19) Turer (19) Severdigheter og landemerker (18) Museer (9) Båtturer og vannsport (7) Shopping (7) Konserter og show (3) Ressurser for ... Ny-Alesund: Hessa/Sula, Ny-Alesund Sist oppdatert: kl 20:53 Avstand: 2,0 km Lagt inn av Hessa. Ny-Alesund: E Ålesund (Ved Nørvevika), Ny-Alesund Sist oppdatert: kl 21:00 Avstand: 2,4 km Lagt inn av Statens vegvesen.

1. januar 2020 ble Ålesund, Skodje, Ørskog, Haram og Sandøy kommuner slått sammen til Ålesund kommune.

RELATERTE BØKER