Dolket

Dolket - Wilbur Smith | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Wilbur Smith
DIMENSJON
4,30 MB
FILNAVN
Dolket.pdf
ISBN
5787825073504

BESKRIVELSE

Courtney-familens blod har alltid banket heftig i deres årer. Like heftig som lidenskapen og fanatismen i det krigsherjede Sør-Afrika. Når en av deres egne henfaller til den verste form for ondskap, blir båndene dem imellom virkelig satt på prøve. Isabella Courtney er datteren av Sør-Afrikas ambassadør til England. Hun er dypt forelsket i Ramón de Santiago y Machado. Han er en av verdens mest hensynsløse terrorister. Hun føder i hemmelighet hans barn. Ramón kidnapper gutten og vil overtale Isabella til å forråde Sør-Afrika og sin egen familie. Men Ramón kjenner ikke den eksplosive Courtney-familiens styrke og hvordan de vet å slå tilbake så lenge de holder sammen.

Erik Hoftun forklarte seg tirsdag i rettssaken mot Rosenborg. Foto: Ned Alley / NTB scanpix.

Like heftig som lidenskapen og fanatismen i det krigsherjede Sør-Afrika. Når en av deres ... Finn synonymer til dolket i ryggen og andre relaterte ord.

RELATERTE BØKER