Ennå er det tid

Ennå er det tid - Tora Ørdal Mikkelborg | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tora Ørdal Mikkelborg
DIMENSJON
3,38 MB
FILNAVN
Ennå er det tid.pdf
ISBN
2312585747511

BESKRIVELSE

Alle novellene i denne boken har noe helt spesielt. Hovedpersonene er nærmest oppslukt eller «hjemsøkt» av andre mennesker og tidligere tapserfaringer, samtidig som hovedpersonene selv ofte befinner seg i en avsondret situasjon. Forfatteren har et godt blikk for det destruktive og marginaliserte, og skriver frem en følelse av menneskelig innelukkethet og avstand som evner å berøre og beta.

Han har bare noen måneder igjen å leve. Cellegift vil han ikke ha.

Nettopp. 50+ videos Play all Mix - Morten Harket / Bjørn Eidsvåg - Det Er Ennå Tid YouTube "To Fulle Menn" - Bjørn Eidsvåg / Jo Nesbø - Duration: 5:08. Daumannsvik 233,261 views Kjøp 'Ennå er det tid, noveller' av Tora Ørdal Mikkelborg fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER