Etablering og ledelse

Etablering og ledelse - Svein Erik Foss, Ivar Moe | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Svein Erik Foss, Ivar Moe
DIMENSJON
5,60 MB
FILNAVN
Etablering og ledelse.pdf
ISBN
7795553913660

BESKRIVELSE

Etablering og ledelse handler om ledelse og organisasjon, markedsføring og økonomi. Boka er bygget opp etter kravene i Etablering og ledelse til mesterprøven og faget Ledelse, økonomi og markedsføring (LØM) ved teknisk fagskole. Boken kombinerer alle tre fagene og fellesboka gjør det lettere å integrere fagene slik at innlæringen i større grad samsvarer med den virkelighet elevene møter på eksamen og i det praktiske liv. Den er bygget opp slik at stoffet frem til tolvte kapittel stort sett dreier seg om ledelse, mens kapitlene fram til 18 omhandler markedsføring. Økonomidelen starter fra og med kapittel 19. Du lærer stoffet best ved å løse oppgaver gjennom hele kurset. Vi har derfor laget en egen oppgavesamling (Etablering og ledelse - ledelse og markedsføring og økonomi til mesterprøven, oppgavesamling) til boka.

Man har trodd ledelse var arvelig, tilbudt bonuser og vært oppgaveorientert. I senere år har resultat- og målstyring ... Etablering og ledelse handler om ledelse og organisasjon, markedsføring og økonomi.

Boka er bygget opp etter kravene i Etablering og ledelse til mesterprøven og faget Ledelse, økonomi og markedsføring (LØM) ved teknisk fagskole. Dette kurset inngår som del 1 av 4 deler knyttet til etablering drift og ledelse av renholdsvirksomhet. Lederkursene kan tas enkeltvis eller samlet, og med dette håper vi å kunne bidra til at du får økt din kompetanse og kan stille ennå bedre rustet til å bygge opp din virksomhet til å bli en seriøs, lovlig, kvalitetsmessig og økonomisk lønnsom renholdsbedrift Det er en fase med mange undervannsskjær, og jo bedre din evne er til å «lese» farvannet og handle i henhold til det, jo større sjanse for å komme helskinnet gjennom denne fasen.

RELATERTE BØKER