Ferieparadiset; En pingles dagbok (del 12)

Ferieparadiset; En pingles dagbok (del 12) - Jeff Kinney | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jeff Kinney
DIMENSJON
8,91 MB
FILNAVN
Ferieparadiset; En pingles dagbok (del 12).pdf
ISBN
4252241878082

BESKRIVELSE

Ikke alle ferier er avslappende, i hvert fall ikke for Heffley-familien. Bok 12 i den fabelaktig populære serien om Pingla Greg. Leserne vil ikke klare å slutte å le av Greg og resten av familien som denne gangen er på juleferie. For å slippe unna stress og mas har familien til Greg bestemt at de skal tilbringe julen på et feriested i stedet for hjemme. Men det som skulle ha vært en stressfri ferie, ender opp med å bli et sant feriemareritt. Millioner av ivrige lesere verden over venter på Jeff Kinneys tolvte bok om Greg Heffley.

Utdrag (pdf) Ferieparadiset × Del på Facebook Del på Twitter Del på Google Plus Tips en venn på e-post Din handlekurv × Bokklubber. Bokklubben Nye Bøker; Bokklubben Barn ... En pingles dagbok 12: Ferieparadiset En pingles dagbok 12 Latterbombe om Greg og resten av familien som denne gangen er på juleferie -- i billigbokutgave. Ferieparadiset; En pingles dagbok (del 12) Jeff Kinney (Innbundet) Tips en venn 241 kr Antall .

Det vanvittige er at han er uskyldig. I hvert fall nesten.Nettet snører seg sammen rundt ham, og det ser ikke bra ut. Kjøp 'Ferieparadiset' av Jeff Kinney fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER