Fleksibilitet og forutsigbarhet

Fleksibilitet og forutsigbarhet - Tom Colbjørnsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tom Colbjørnsen
DIMENSJON
11,51 MB
FILNAVN
Fleksibilitet og forutsigbarhet.pdf
ISBN
8569869780909

BESKRIVELSE

En av bokens idéer er at organisasjoner må kunne kombinere organiske organiseringsformer og byråkratiske trekk. Boken konkluderer med å skissere en normativ teori om fleksibel organisering, som ser på når og i hvilket situasjoner det vil være behov for byråkratiske mekanismer. Boken er egnet som pensum innen høyere utdanning, samt etter- og videreutdanning. Har litteraturliste og stikkordregister.

Kontakt oss. Adresse: Narvik havn v ... Fleksibilitet trumfer det meste.

Man må legge seg med støvlene på i årene som kommer. Vi kan ikke organisere oss ut av utfordringene. Lån med rentekorridor - forutsigbarhet og fleksibilitet Lån med rentekorridor gir bedriften både forutsigbarhet og fleksibilitet - som en hybrid mellom flytende og fast rente.

RELATERTE BØKER