Folkets kunst

Folkets kunst Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,26 MB
FILNAVN
Folkets kunst.pdf
ISBN
9342847301446

BESKRIVELSE

Etter 5 år med Arctic race of Norway og tjue gjennomførte etapper i Nordland, Troms og Finnmark er det på sin plass å summere opp den folkelige mobiliseringen som har gjort sykkelrittet til en stor suksess. Folkets kunst er først of fremst en bok om kreativiteten, galskapen og stoltheten blant publikum, men det er også bilder som viser storslagen natur og sportslige prestasjoner. Denne boken handler om dugnadsånd og idrettsglede. Folkets kunst er en hyllest til folket. Fotografiene er tatt av 7 ulike norske, franske, tyske og nederlandske fotografer som er engasjert av ASO/ Arctic Race of Norway. Høy kvalitet på bildematerialet. Overskuddet av boksalget går til Idrettens inkluderingsarbeid.

Fotografiene er tatt av 7 ulike norske, franske, tyske og nederlandske fotografer som er engasjert av ASO/ Arctic Race of Norway. Høy kvalitet på bildematerialet.

Nettopp dette særpreget førte til at kinesisk kunst fikk en dominerende innflytelse på hele den østasiatiske kunsten. Fra 1700-tallet kan innflytelsen også spores i Europa.

RELATERTE BØKER