Jerusalem og/eller al-Quds?

Jerusalem og/eller al-Quds? - Karl Johan Hallaråker | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karl Johan Hallaråker
DIMENSJON
6,39 MB
FILNAVN
Jerusalem og/eller al-Quds?.pdf
ISBN
3818962856532

BESKRIVELSE

Boken omhandler byen Jerusalem. Den gir en innføring i historien til byen og den gir ulike perspektiver fra både jødene og muslimenes ståsted. Forfatteren vurderer Midtøstenproblematikken ut fra både en teologisk og en politisk synsvinkel.

Vi fniste av… president beslut att erkänna Al-Quds (Jerusalem) som Israels huvudstad. Manifestationen höll för att deltagare dela med sig fördömer och protestera mot besluet. Jerusalem (hebraisk, Yerushalayim el., arabisk, transkr.

Trond Ali Linstad har i en årrekke arbeidet med Palestina- og andre Midtøstenspørsmål. Han er utdannet lege, og har i flere perioder vært frivillig lege i palestinske flyktningeleirer i Jordan, Libanon, og kortvarig også i Palestina. Muslimene har "hevet flagget" for Al Quds (som de kaller byen) bare når det tjente deres politiske formål.

RELATERTE BØKER