Mot og mening

Mot og mening - Øyvind Kvalnes | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øyvind Kvalnes
DIMENSJON
10,8 MB
FILNAVN
Mot og mening.pdf
ISBN
9071946878464

BESKRIVELSE

Det bor en smisker i oss alle, en som er villig til å slikke rygger for å nå målene sine. Denne boken avdekker smiskingens egenart, og gir råd om hvordan fenomenet kan håndteres. Aktiv og passiv smisking fører til at planer settes i verk før de er utsatt for tilstrekkelig kritikk, feil folk belønnes med opprykk, og hederlige personer mister motivasjonen. Vaktsomheten mot smisk må likevel ikke strekkes så langt at vi blir mistenksomme og avvisende til positive tilbakemeldinger. Professor emeritus Guttorm Fløistad har skrevet forord til boken. Sagt om boken: "Jeg skal være forsiktig med superlativene i omtalen av denne boken. Ellers risikerer jeg å bli stemplet som smisker. Men boken gir glimrende veiledning for den som ønsker å etablere bedre kommunikasjon på en arbeidsplass." Erik Mamelund, partner i Ernst & Young. "En interessant og fascinerende bok om ytringskulturen i arbeidslivet. Leseren drives videre fra side til side. En annerledes bok om mellommenneskelig samhandling som bør leses av alle ikke bare de spesielt interesserte!" Kari Breirem, direktør, borgarting lagmannsrett.

Tidligere i sesongen og mot slutten av den forrige har de åpenbart ikke behersket å være laget som skal styre spillet. Spesialundervisning mot nye mål og ny mening. Av: Marit Uthus, førsteamanuensis, Institutt for lærerutdanning (ILU), NTNU / Torill Moen, professor, Institutt for pedagogikk og livslang læring (IPL), NTNU / Anne-Lise Sæteren, førsteamanuensis, Institutt for lærerutdanning ... Kjøp Mot og mening fra Bokklubber Det bor en smisker i oss alle, en som er villig til å slikke rygger for å nå målene sine.

Boken løfter frem barnehageansattes ansvar for og muligheter til å bidra til en trygg barndom og viser hvordan det relasjonelle motet hos barnehageansatte kan vokse frem som en konsekvens av bevissthet om god pedagogisk praksis og et reflektert menneskesyn. Reisen mot mening - Vi vil sette det eksistensielle, hva folk tror på og bærer det vonde i, på dagsordenen, ... .

RELATERTE BØKER