Over alle verdens makter og myndigheter

Over alle verdens makter og myndigheter - Jack Cavanaugh | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jack Cavanaugh
DIMENSJON
6,94 MB
FILNAVN
Over alle verdens makter og myndigheter.pdf
ISBN
8318159612672

BESKRIVELSE

Etter Den andre verdenskrig er lite forandret i Berlin. Hakekorset er erstattet av hammer og sigd, men dagliglivet med undertrykkelse og frykt er der fortsatt. Inspirert av visjonen til pastor Josef Shumacher, risikerer nå både redningsmenn og overlevende fra en av nazistenes avskyelige utryddelsesleire livet for å fullføre det Josef begynte flere tiår tidligere. Forrådt av amerikanske militærstyrker, forfulgt av Stasi, det hemmelige politiet og utpresset av sine egne, danner Mary Schumacher og Colonel Matthew Parker en omstridt koalisjon som har et eneste mål: å gi frihet til de som blir oversett i samfunnet. Det kan se ut som om det er det dummeste de har gjort.

Heller ikke overvåkning fra våre myndigheter, som mange er opptatt av, ser jeg på som ensidig negativt. «Med denne veldige makt og styrke reiste han Kristus opp fra de døde og satte ham ved sin høyre hånd i himmelen, over alle makter og myndigheter, over alt velde og herredømme og over alle navn som kan nevnes, ikke bare i denne verden, men også i den kommende» (Ef 1,19b-21) [Principatum et Potestatem et Virtutem et Dominationem]. Jack Cavanaugh - Bok 3 Over alle verdens makter og myndigheter - Norsk. 文件大小:818.97 MB.

... - Jeg sender en klem til alle, og forhåpentligvis kan ... Med denne veldige makt og styrke reiste han Kristus opp fra de døde og satte ham ved sin høyre hånd i himmelen, over alle makter og myndigheter, over alt velde og herredømme og over alle navn som kan nevnes, ikke bare i denne verden, men også i den kommende.

RELATERTE BØKER