Rosa er den nye pønken

Rosa er den nye pønken - Kathrine Aspaas | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kathrine Aspaas
DIMENSJON
9,76 MB
FILNAVN
Rosa er den nye pønken.pdf
ISBN
9807954487291

BESKRIVELSE

Rosa er det nye opprøret, hevder Kathrine Aspaas. Hun registrerer at fargen er sosialt "forbudt", og velger nettopp rosa når hun går inn i samfunnsdebatten. "Pønk er for meg å bryte regler," sier hun. "Pønk er å leke med tabuer, normer og fordommer. Min pønk bryter regler innenfor økonomi, journalistikk og politikk. Der det forventes stringent tenkning, blander jeg inn psykologi og vill menneskenatur. Der det skal være mørkt, tenker jeg lyst. Forventes det hardt, leverer jeg mykt." I et nyskrevet essay skriver Aspaas gnistrende godt om "det rosa" innen samfunnsliv, finans, akademia og politikk. Hun oppsummerer også den såkalte sukkerspinndebatten, som dampet av rosa symbolikk. Boken inneholder de beste av Aspaas' tekster som profilert kommentator og spaltist i Aftenposten. Hennes stemme har forarget og begeistret leserne gjennom 20 år. Her er intelligente og lekne tekster om samfunn, økonomi, religion, finans, musikk, media og livet selv.

Leveres direkte via nedlastning. Kjøp boken Rosa er den nye pønken av Kathrine Aspaas (ISBN 9788248917335) hos Adlibris.com.

Det tegner til å bli stinn brakke. Kjøp Rosa er den nye pønken fra Bokklubber Rosa er det nye opprøret, hevder Kathrine Aspaas. Hun registrerer at fargen er sosialt 'forbudt', og velger nettopp rosa når hun går inn i samfunnsdebatten.

RELATERTE BØKER