Slagkraft i åndens verden

Slagkraft i åndens verden - Tom Arild Fjeld | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tom Arild Fjeld
DIMENSJON
3,47 MB
FILNAVN
Slagkraft i åndens verden.pdf
ISBN
6959630936765

BESKRIVELSE

Jeg nsker ikke med denne boken gi deg en ABC til g ut i ndens verden, eller leve der. Heller ikke for at du skal f en masse opplevelser. Hvis jeg hadde gjort det, ville det blitt til en kj delig begeistring og en kj delig l re. N r det skjer, har du allerede mistet det du startet p . Vi mennesker er gode til raskt bli begeistret - for s gj re ting til en l re. Fra det yeblikket en ting er gjort til en l re, har kj ttet tatt over - og Gud er ikke lenger inne i bildet. Vi skal v re ledet av den Hellige nd i alt vi foretar oss. Jeg gir deg her det du trenger av forst else for g videre med Herren, inn p dette spennende omr det. Det er mine egne personlige, praktiske erfaringer jeg deler, basert p det skrevne Guds Ord, som igjen da er mine penbaringer p omr det. Ordet l rer fra Efeserbrevet (som er en av tjenesteoppgavene til de gjenf dte), betyr p gresk instrukt r. En instrukt r er en som har godt med erfaring i det han underviser og praktisk instruerer i. Dette l fter tjenesteoppgaven opp p en st rre h yde. Dette er en krevende oppgave. Det krever et overgitt, djervt liv, som adlyder Guds Ord. Dette m til som for komme inn i Guds hemmeligheter (gresk: mysterium). Forkynner - poet Jeg tar med ett ord til, nemlig poet. Poet betyr: Mine uttrykk, min iakttagelse av, min oppfatning, min sansning, min persepsjon. Ser du hvordan en som forkynner evangeliet om Jesus Kristus skal v re, som person, som er formidler av budskapet? Dette krever at vi er p rett plass med overgivelsen av v re liv, s dette kan komme frem i oss. Ydmykheten og penbarings-rikdommen m v re det ledende, da kommer ndens autoritet og godkjenner det ord som blir talt. Da budskapet kommer ut av oss p en levende m te (poetisk), vil det ogs bli levendegjort i tilh rerne. Det vil ber re dem p samme m te som musikk. Jeg nsker at denne boken skal v re til ekspansjon p en kraftfull m te i ditt ndelige liv. Lever du i penbaringen av Guds Ord, vil du som forkynner uttrykke dine penbaringer p en levende m te. Du vil male budskapet for tilh rernes nd og sjel, fordi dette lever lidenskapelig i din sjel og nd. I den tiden vi n lever, er det viktigere enn noen gang i menneskehetens historie, bli sterke i Jesus - i den Hellige nds ild og kraft. Forst else av det ndelige og den Hellige nds styrke, g r h nd i h nd. Prisen for komme inn og forst dette, m du betale med ditt eget liv. Da vil du f ditt n re personlige forhold til din Herre og Mester, Jesus Kristus. Ingen andre kan f deg i den posisjonen, uten deg selv - og ingen kan ta det fra deg, det som Herren har gitt deg gjennom oppofrelse. Selvdisiplin er hva kristne m ha - det er ingen seier uten
Vi lever i et samfunn hvor vi bare skal ha forn yelser og alt skal v re enkelt. Vi skal skjermes for alt som kan koste noe. Ved leve slik, vil det aldri bli bygget opp noe styrke og karakter i v re liv. Styrke og karakter bygges ved takle utfordringer og pr velser. Dette er positive ting for bygge ditt liv. De er ikke dine fiender, men dine hjelpere - hvis du takler dem p rett m te. Herren " vender alt til det beste, for den som frykter og elsker Ham." Jeg nsker vise deg det som m til med ditt eget liv for komme i denne posisjon. Og vise deg v re fiender i den ndelige verden, ved bruk av det Gamle Testamentet. Slik at du lett kan jobbe deg fram til seier i ditt eget liv og v re en l ser for andre. Jeg vil gi deg n klene til friheten og seieren i ditt eget liv. L s opp d r etter d r av forst else, s kommer dagen - og du er der du skal v re - "en kriger for Kristus".

Sistnevnte er den verden som er den verden du lever i til daglig. Åndene som du møter i mellomverden kan være svært informative og dermed gi deg mange råd som kan være gode å ha med seg på vegen.

Håndbok i idéutvikling er en uunnværlig hjelper for den som vil bli bedre i idéutvikling, og som ønsker å få større gjennomslagskraft for sine ideer.Erik Lerdahl (f. 1967) er dr.ing., og har skrevet en doktoravhandling om kreativitet og idéutvikling ved NTNU. Buy Slagkraft i åndens verden (Norwegian Edition): Read Kindle Store Reviews - Amazon.com.

RELATERTE BØKER