Terra nova

Terra nova - Anne Mette Sannes, Knut Jørgen Røed Ødegaard | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Mette Sannes, Knut Jørgen Røed Ødegaard
DIMENSJON
11,1 MB
FILNAVN
Terra nova.pdf
ISBN
5966776965620

BESKRIVELSE

På vei hjem mot Solsystemet dukker det opp en sjokkartet melding som viser hva som kan skje når fysikkens lover utfordres og relativistiske effekter oppstår. Kaotiske tilstander utløses, og tjueseks år gamle Steve blir bedt om å overta ansvaret for Ekspedisjon 2222. Sammen med et fåtall andre som fortsatt er i stand til å fungere, og i sorgen over å ha mistet personer som sto ham nær, må han bruke all kunnskapen han har tilegnet seg hittil på reisen. Men det er ingen tid å miste. Et tilfeldig funn i Plutos indre avdekker at Apollomannen ikke var eneste blindpassasjer på ferden mot stjernene, og gir også Steve og de andre en uventet mulighet for å skape en helt ny fremtid for menneskeheten ... Boken er rikt illustrert med flotte fargebilder!

«Terra Nova» var ideell for fart i polare strøk. Hennes første oppdrag som ekspedisjonsskip var som assistanseskip for Jackson ... Need help? If you want some guidance finding the most suitable tent, then why not try our Tent Selector tool.Alternatively, we've put together some Quick Guides which you may find useful reading..

Horaires. Lundi - Vendredi : 9:00-17:00 CET+1 Samedi : Ferm ... Oppgaver fra læreboka: Terra Nova kapittel 5 Spørsmål.

RELATERTE BØKER