Tid for besinnelse

Tid for besinnelse - Per Bjørn Foros | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Bjørn Foros
DIMENSJON
8,53 MB
FILNAVN
Tid for besinnelse.pdf
ISBN
5946425631688

BESKRIVELSE

Forfatteren trekker opp linjene gjennom modernitetens historie og kaster lys over spenninger, sprekker og utvekster. Han tar opp ulike temaer som avdekker krisen i det moderne, og henter impulser fra mange fagområder. Til slutt møter vi forfatteren i samtale med betydelige tenkere i vår samtid, mennesker som har påvirket hans tankeverden. Har litteraturliste og register.

Nye landsmenn frå andre kulturar er langt meir tolerante og mindre angstbiterske for religiøse uttrykk og høgtider enn vi. Per Bjørn Foros har arbeidet ved Avdeling for lærerutdanning ved Høgskolen i Sør-Trøndelag i en årrekke. Han er en aktiv samfunnsdebattant og har utgitt en rekke bøker, blant annet "Skolen i klemme.

Kommentaren gir uttrykk for skribentens holdning. Artikkelen er over 21 år gammel. Tid for besinnelse Meninger 10.

RELATERTE BØKER