Barn og unge med ADHD

Barn og unge med ADHD Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,98 MB
FILNAVN
Barn og unge med ADHD.pdf
ISBN
3426561798839

BESKRIVELSE

Boken inneholder faktastoff og gode råd fra fagfolk som til daglig jobbermed barn preget av hyperaktivitet og konsentrasjonsvansker. Den er engrundig gjennomgang av ADHD-tilstanden, vanlige tilleggsvansker, ADD,hjerneorganiske årsaksammenhenger og særskilte vansker forjenter og for ungdom. Først og fremst formidles hjelpetiltak i egnekapitler om alternative skoletilbud, pedagogisk hjelp, tilgjengeligmedisinsk behandling, individuell psykologisk behandling, aktivitets-tilbud og rettigheter i det offentlige hjelpeapparatet. Det er også egnekapitler om utfordringer i familien og for søsknene. Gjennom ettrinn-for-trinn program, veiledes foreldrene frem til økt mestring ogkontroll i fastlåste familieforhold.Boken henvender seg til foreldre, lærere, barnehagepersonell og andresom kommer i kontakt med barn med ADHD.

Til sammen deltok seks familier og fire skoler. Relaterte artikler: Artikkel om ny teknologi for barn og unge med ADHD og autisme Kjennetegn på ADHD er konsentrasjonsvansker, impulsivitet og hyperaktivitet.

Barn og unge må følges bedre opp, mener de. Språkforstyrrelser og andre utviklingsforstyrrelser var registrert hos omkring én av fire (25 %) barn og unge (6-17 år) med ADHD-diagnose i NPR. De fleste psykiske lidelser, inkludert alle typer ruslidelser, var vanligere blant unge voksne (18-27 år) med ADHD-diagnose enn blant unge voksne i befolkningen for øvrig.

RELATERTE BØKER