Hvert skritt du tar

Hvert skritt du tar - Lisa Jewell | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lisa Jewell
DIMENSJON
4,64 MB
FILNAVN
Hvert skritt du tar.pdf
ISBN
4781483682303

BESKRIVELSE

Alle er mistenkt. Alle har noe å skjule. Du vender hjem etter fire år i utlandet. Du og kjæresten trenger et sted å bo, og inntil videre må dere bo hos storebroren din. Så møter du plutselig en av dine nye naboer. Han er rektor og dobbelt så gammel som deg. Og han er veldig kjekk. Snart begynner du å spionere på ham, og det som i utgangspunktet bare var en ufarlig forelskelse blir en besettelse. Men det du ikke vet er at noen holder øye med deg også ... Lisa Jewells nyeste spenningsroman fra et såkalt pent nabolag i Bristol har alle noe å skjule, kan det virke som. «Kjapt, troverdig ... Jewell bygger opp et univers av mistanker som kastes i forskjellige retninger ... Smart, uventet.» New York Times Book Review

Du vender hjem etter fire år i utlandet. Du og kjæresten trenger ... Hvert skritt du tar, er en støtteerklæring for å feire eller minnes en fighter - en person som har eller har hatt kreft, sier han.

(Bilde: Skjermdump) ... hvilket transportmiddel du vil bruke og hvor lang tid det vil ta deg.

RELATERTE BØKER