Ingen sover trygt i natt

Ingen sover trygt i natt - Mari Moen Holsve | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mari Moen Holsve
DIMENSJON
12,74 MB
FILNAVN
Ingen sover trygt i natt.pdf
ISBN
1333858875012

BESKRIVELSE

En morgen i oktober får Håkon beskjed om at klassekameraten Jon Michael er død. Det brå dødsfallet gjør Håkon, Marie og Hares nysgjerrige. Etter skolen tar de en omvei hjem, forbi Jon Michael hus. Der er det sykebil og politi, og Håkon tar en titt inn gjennom vinduet til Jon Michael. Bare for å se. Synet som møter ham er grotesk.En morder er løs i Skymdal - og morderen har bare så vidt begynt.Ingen sover trygt i natt vant Bokslukerprisen 2019. "Den er sykt bra," sa juryen i sin begrunnelse.

Specs: Innbundet, Mari Moen Holsve, Bokmål, Barn... Kjøp Ingen sover trygt i natt fra Norske serier En morgen i oktober får Håkon beskjed om at klassekameraten Jon Michael er død. Det brå dødsfallet gjør Håkon, Marie og Hares nysgjerrige.

Kulturfond. Skip to the beginning of the images gallery.

RELATERTE BØKER