Internasjonal markedsføring

Internasjonal markedsføring - Carl Arthur Solberg | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carl Arthur Solberg
DIMENSJON
5,16 MB
FILNAVN
Internasjonal markedsføring.pdf
ISBN
7627827787304

BESKRIVELSE

«Internasjonal markedsføring» tar opp bedriftens utfordringer på utemarkedene og presenterer konkrete forslag til hvordan ulike situasjoner bør angripes. Siden 1980-tallet har utviklingen gått i retning av en globalisert og mer integrert verden. I løpet av kort tid er Norges viktigste handelspartner EU gått inn i resesjon, mens land som Kina, Brasil og India er blitt blant de viktigste aktørene på verdensmarkedet. Dette er bakteppet for "Internasjonal markedsføring". Boken er rikt illustrert ved hjelp av praktiske eksempler fra norsk næringsliv. 9. utgave av denne klassiske læreboken har vært gjenstand for en generell oppdatering, og blant annet kritiske suksessfaktorer i internasjonal strategiutvikling er viet større plass."Internasjonal markedsføring" henvender seg til: * studenter på universitets- og høyskolenivå* praktikere fra næringslivet som ønsker støtte i utviklingen av bedriftens internasjonale markedsstrategi* politikere, embetsmenn og ansatte i forvaltningen som ønsker å forstå hva som styrer bedriftenes internasjonale strategiutvikling

Utdanning i internasjonal markedsføring passer for alle som vil arbeide i bedrifter som retter seg mot et internasjonalt marked. Studiet gir deg solide kunnskaper i markedsføring, økonomi, internasjonale forretningsforhold, organisasjonsfag, språk og markedsføring. Vurderer også å starte på Internasjonal Markedsføring på BI til høsten.

De fysiske avstandene har selvsagt ikke blitt kortere, men nye og bedre transportmidler og elektroniske medier gjør handelen langt ... Internasjonal markedsføring - hva har du lært? NDLA sin visjon er å lage gode, åpne digitale læremidler for alle fag i videregående opplæring og støtte opp om elever og lærere i aktivt og deltakende læringsarbeid. "Internasjonal markedsføring" henvender seg til: * studenter på universitets- og høyskolenivå * praktikere fra næringslivet som ønsker støtte i utviklingen av bedriftens internasjonale markedsstrategi * politikere, embetsmenn og ansatte i forvaltningen som ønsker å forstå hva som styrer bedriftenes internasjonale strategiutvikling LES MINDRE Markedsføring / Publisert 02.04.2019 07:03:00 - Oppdatert 02.04.2019 07:03:50 - Slik lykkes du med internasjonal markedsføring Sopra Steria med tre tips om hva man bør tenke på. Dersom du vil bli siviløkonom, er internasjonal markedsføring et dårlig valg. For å kvalifisere for mastergrad (sivøk ) må du da ta opp fag.

RELATERTE BØKER