Karsten og Petras bursdagslydbok

Karsten og Petras bursdagslydbok - Tor Åge Bringsværd | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Åge Bringsværd
DIMENSJON
12,82 MB
FILNAVN
Karsten og Petras bursdagslydbok.pdf
ISBN
8482623659561

BESKRIVELSE

Alle barn gleder seg til bursdagen sin, det gjør også Karsten og Petra.Petra vil ha stor fest når hun fyller år. Men det er mye å tenke på. Blir noen lei seg hvis de ikke blir invitert? Hvordan skal en morsom invitasjon se ut, og hva kan man pynte bordet med? Heldigvis har Petra en hel familie til å hjelpe seg. Og en bestevenn som blir igjen for å se på gavene når festen er over.Kosedyrene Løveungen og Frøken Kanin er nyttige i planleggingen. Og tenk, den vesle elefanten Kokos har bursdag!Inneholder sangene:Karsten og Petras-sangen, Skulle ønske det var bursda'!, Bedre å være en for mye, Pyntesangen, Pølse med lompe-sangen, Bursdagssangen, Fiskelykke

Se flere bøker fra Tor Åge Bringsværd. Bøkene om Karsten og Petra er blant de mest populære barnebøkene for 3-6 år. Om vennskap og lek.

Pris kr 149. Se flere bøker fra Tor Åge Bringsværd. Karsten og Petra passer kattunger.

RELATERTE BØKER