Kongen

Kongen - Kader Abdolah | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kader Abdolah
DIMENSJON
6,40 MB
FILNAVN
Kongen.pdf
ISBN
4865509718229

BESKRIVELSE

Fra forfatteren bak boksuksessen Huset ved moskeen, som lå 56 uker på norske bestselgerlister.Kader Abdolahs nye roman, Kongen, er blant mye annet en fortelling om hvordan Persia på attenhundretallet åpnet dørene mot Vesten.Romanen følger landets hersker, den fargerike Nasser al-Din Shah, som var en tyrann, men også en pioner og foregangsmann. Han elsket nye oppfinnelser, han skrev dikt og tok tusenvis av fotografier, og han håpet at hans eget land kunne preges av det beste i Vesten.Kongen er en sterk og dramatisk roman med solid bakgrunn i det historiske. Her fortelles om bitre intriger og kamper, om familie, og om et miljø som består av både hoffet og palasset, av sjahens katter og 230 haremskvinner.Som i Huset ved moskeen viser Kader Abdolah igjen en enestående evne til å engasjere leseren, samtidig som han formidler både kultur og historie.

Thujakongen skal forbindes med kvalitet. For å sikre at vi alltid kan levere produkter som svarer til våre egne og kunders forventninger, samarbeider vi kun med produsenter som er like kvalitetsbevisste som oss selv. +47 22 55 40 55 [email protected] Kongen Marina Frognerstranda 4 0250 OSLO.

Også på enkelte områder som har en klar side mot det å utøve statsmyndighet, forstås Grunnloven den dag i dag slik at kongen personlig utøver denne myndigheten alene. Köngen is located on the left side of the river Neckar on the western slopes of the Neckar valley. Neighboring communities [ edit ] Adjacent communities are in northern Deizisau , northeast Wernau (Neckar) , southeast Wendlingen , south Unterensingen and west Denkendorf (all Esslingen district). Kongen Nordahl Grieg Slik vil Kongen leve for oss: Ved en sølvblek bjørkestamme, mot en naken vårskogs mørke, står han ensom med sin sønn.

RELATERTE BØKER