Ledelse og sikkerhet i friluftsliv og naturguiding

Ledelse og sikkerhet i friluftsliv og naturguiding - Leif Inge Magnussen, Thomas Vold | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leif Inge Magnussen, Thomas Vold
DIMENSJON
6,1 MB
FILNAVN
Ledelse og sikkerhet i friluftsliv og naturguiding.pdf
ISBN
6878889577863

BESKRIVELSE

Studiepoeng: ... Gjennom teori og ekskursjonar skal studentane tileigne seg grunnleggande kunnskap og erfaring knytt til trygg ferdsel og opphald i naturen vinterstid, ...

Gjennom teoretisk undervisning og praktiske erfaringar vil studentane i aukande grad få ansvar for gjennomføring av sikre turar. Friluftsliv 1 Basisferdigheter Mål for opplæringen er at eleven skal kunne . planlegge, gjennomføre og vurdere turer knyttet til lokal friluftslivstradisjon; planlegge, gjennomføre og vurdere tur med overnatting ute over flere dager i vinterfjellet ; planlegge, gjennomføre og vurdere tur med overnatting ute over flere dager i vannmiljø I Sikkerhet og ledelse tar vi utgangspunkt i at nåværende og fremtidige norske ledere trenger økt kompetanse om sikkerhet.

RELATERTE BØKER