Monsterkokkene lager hai-te

Monsterkokkene lager hai-te - Wenche With | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Wenche With
DIMENSJON
4,45 MB
FILNAVN
Monsterkokkene lager hai-te.pdf
ISBN
9169754815647

BESKRIVELSE

Bor det noen med store tenner under senga di? Har du noe som romsterer i skapet ditt? Eller er det noen som sniker seg under vinduet? Er det kanskje litt vanskelig å sove? Monsterkokkene Pia og Puddingen vet råd. Denne bildeboka er en oppskrift på hvordan hamle opp med skumle skapninger ved leggetid.

Denne bildeboka er en oppskrift på hvordan hamle opp med skumle skapninger ved leggetid. Og jammen trenger man ikke et lite rim for å få det til.

Boka er illustrert av Jens Kristensen (f.1975), kunstner og illustratør, som tidligere blant annet har illustrert Jalvar Yang og den uforanderlige dagen.. Den mørkeredde gutten Nivå 1

PASSER FOR: Fra 8 år

HANDLING: Wilma, Cornelius, Thi og Petter lager sin egen avis, som heter Barnas Gang.

RELATERTE BØKER