Saltkråkan

Saltkråkan - Astrid Lindgren | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Astrid Lindgren
DIMENSJON
11,5 MB
FILNAVN
Saltkråkan.pdf
ISBN
5782384337610

BESKRIVELSE

En morsom og sommerlig fortelling om livet på Saltkråkan! Fra Astrid Lindgrens klassiske fortelling om Tjorven og Pelle og livet i skjærgården. Pelle er sju år og han elsker dyr, men han har ikke sitt eget enda ... Det er så urettferdig at Tjorven har Båtsmann! Men så viser det seg at det finnes kaniner til salgs på en naboøy. Det må Pelle og Tjorven utforske. Før han kommer hjem med sin fine kanin opplever han og Tjorven et ordentlig eventyr. De blir skipbrudne midt i et tordenvær. Da er det godt at de har med seg Båtsmann ...Nyillustrert av Maria Nilsson Thore og for første gang illustrert som bildebok.

The Melkersson family decides to leave the city for the summer to rent a house in the Stockholm archipelago. They come to enjoy the simple life there and all adventures that come their way together with resident family, the Grankvists. Saltkråkan är en ö långt ut i Stockholms skärgård.

I originalmanuset till serien fanns inte karaktären Stina med, men Kristina Jämtmark gjorde ett väldigt starkt intryck ... Vi på Saltkråkan (We on Salt-Crow Island) is a Swedish TV series in 13 25-minute episodes from 1964. The script for the series was written by Astrid Lindgren, who later re-wrote it as a book, also titled Vi på Saltkråkan (published in English as Seacrow Island in 1964).

RELATERTE BØKER