Solskinsbussen

Solskinsbussen - Edmund Austigard | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Edmund Austigard
DIMENSJON
4,77 MB
FILNAVN
Solskinsbussen.pdf
ISBN
4700746845618

BESKRIVELSE

Dette er ein frittståande oppfølgjar til romanen Krinsereglane. Handlinga er lagt til 1944 og den nest yngste Bønarflott-sonen flyg over Nordsjøen med RAF og svever mot gamlelandet i fallskjerm. Han blir ståande fast i ei myr langt inne på Ryfylkeheiane, og samtidig som han håpar at silregnet skal hjelpe han laus, begynner han å forstå at han har meir å kjempe for enn han hadde trudd.

- Det nytter ikke, at vi protesterer, når ruten først er nedlagt. Så allerede nu giver vores mening til kende, siger 87-årige Doris Jensen, der sammen med veninden Eva Borring på 80 år ... Solskinsbussen kører ikke igennem mere, men har en rute bagom ad Jernbanevej! Disse problematikker må vi præsentere i Bymidtegruppen og sammen med dem og ældreorganisationerne få forholdene bragt i rimelig orden.

Solskinsbussen Forfatter: Edmund Austigard Lån som lydbok. Utgitt: Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek, 2011 Lengde: 8 t.

RELATERTE BØKER