Spindelvevet

Spindelvevet - Stig Ellingsen, Simen Ingemundsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stig Ellingsen, Simen Ingemundsen
DIMENSJON
9,21 MB
FILNAVN
Spindelvevet.pdf
ISBN
5446161962642

BESKRIVELSE

Skjønnheten Camilla Tungenes vokser opp i den vesle bygda Randaberg og blir oppdaget internasjonalt allerede som sekstenåring. Hun pryder forsidene av de prestisjefylte motemagasinene over hele verden i mange år. I voksen alder vender hun tilbake til hjembygda med sin nydelige tenåringsdatter. Hun er ikke klar over at et menneskelig udyr har ventet lenge i kulissene på en sjanse til en grusom hevn. En dag skjer det noe særdeles urovekkende i bygda og førstekriminalbetjent Bjørn Berner og hans betrodde medarbeidere kobles inn. Imidlertid viser det seg at saken blir mye mer omfattende enn Berner hadde forventet, og han blir direkte personlig involvert på verst tenkelige måte.

Nettet var der først - og har vært der en stund. Et spøkelseshus er ikke komplett uten spindelvev, og i spindelvevet gjemmer det seg gjerne edderkopper. Eller som her, der man har en hel kokong av spindelvev og edderkopper - Æsj! Kokongen lyser i mørket, og som om det ikke var ekkelt nok, kommer det også… Forskere vet nå bedre hvordan edderkoppen spinner nettet sitt.

Kaken toppes med sjokoladeganache (glasur laget av kokesjokolade og kremfløte), og spindelvevet består av helt vanlig ... spindelvev Bildet er fjernet. Han er elektromagnetismen og aluminiumens far.

RELATERTE BØKER