Vådeskudd

Vådeskudd - Katrine Engberg | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Katrine Engberg
DIMENSJON
7,82 MB
FILNAVN
Vådeskudd.pdf
ISBN
7764809934195

BESKRIVELSE

Også skudd som avfyres under tømming av våpen regnes som vådeskudd. Spesialenheten: Politimann skjøt vådeskudd i campingvogn. Da politimannen trakk tjenestevåpenet inne i lensmannskontorets garasje, ble det avfyrt et vådeskudd. Alle vådeskudd skal rapporteres til Politidirektoratet.

En politimann i Kristiansund avfyrte et vådeskudd mot et speil i politigarderoben på politistasjonen og trakk av uten å ha «forsikret seg om at våpenet ikke var ladd,» som det heter i forelegget fra spesialenheten, som VG skrev om.. Kulen gikk gjennom veggen i garderoben, inn i et toalett på andre siden av veggen, og videre inn i veggen på motsatt side. Politidirektoratet er et forvaltningsorgan underlagt Justis- og beredskapsdepartementet og er det øverste ledelsesnivået i politiet. Et vådeskudd med en 22 kaliber jaktrifle gikk av inne på XXL i Sandvika tirsdag ettermiddag. Politiet jobber tirsdag ettermiddag med å finne ut hvorfor et vådeskudd ble avfyrt fra et jaktvåpen inne i XXL-butikken på Sandvika Storsenter.

RELATERTE BØKER