De kristne menigheter

De kristne menigheter - Thomas Ball Barratt | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thomas Ball Barratt
DIMENSJON
11,26 MB
FILNAVN
De kristne menigheter.pdf
ISBN
9563621124995

BESKRIVELSE

Denne bok er en samling av de forelesninger som ble holdt p bibelskolen i Filadelfia, Oslo, 1933. Det er med b nn til Gud om at boken m bli til velsignelse for Guds folk, at den utgis, og at man m begynne innrette seg overalt blant de kristne i Norge etter det bibelske m nster og ikke lenger la seg binde av gamle menneskelige tradisjoner.

Under bildet av kirken på Anafora i Egypt, finner du opplegg for hele menigheten - og for ulike aldersgrupper. Kristendommen er delt i en rekke ulike trossamfunn, hvorav de viktigste er den katolske kirke, den ortodokse kirke, den anglikanske kirke, og de protestantiske (evangeliske) kirker. I tillegg finnes det kristne som ikke er definert i noen av disse gruppene.

Fakta: Øker mest Pinsebevegelsen og beslektede kristne retninger, som legger vekt på sterke trosopplevelser, konservativ bibeltro og Guds nærvær gjennom tegn og undre, har de siste tiårene vært en kristen suksess. Muslimske og ikke-kristne menigheter i Oslo har betydelig flere kontaktpunkter enn de kristne når det gjelder møter med folk fra andre trossamfunn, skriver Vårt Land.Det viser en undersøkelse fra Institutt for kirke-, religions- og livssynsforskning (KIFO) og Samarbeidsrådet for tros og livssynssamfunn (STL). Ifølge David har han mottatt masse henvendelser (flere hundre) fra brente kristne i en lang rekke ulike menigheter og miljøer. Også mange kristne innenfor menighetslivet har kontaktet ham da de er redde for at han skal grave i "gammel møkk".

RELATERTE BØKER